Zonnige zomer-editie van Suikermama’s United!

Tijdens de zomer starten de Suikermama’s met een speciale editie van Suikermama’s United. We brengen zwangere diabetica’s met elkaar in verbinding en organiseren wekelijks gezellige momenten waarin de bijzondere tijd die je doormaakt in combinatie met je diabetes centraal staan. Deel mét elkaar, leef met elkaar mee en leer van elkaar. 

de eerste vijf aanmeldingen…
45 22 .95

…krijgen de eerste maand GRATIS!

  • Wekelijkse check-in momenten: hoe gaat het met jou en je mede-zwangere diabetica’s
  • Babyborrels: iedere maand een online babyborrel met quizzen, spelletjes en gezelligheid (het draait niet alleen maar om de bloedsuikers)
  • Heb je een vraag? Ben je ergens onzeker over? Raadpleeg je mede-zwangere diabetica’s in een veilige online omgeving
  • Elke maand live Q&A’s met experts (verloskundigen, mede-suikermama’s, doula’s en andere ervaringsdeskundigen…we luisteren hierin naar waar op dat moment behoefte is binnen de groep!)
  • Schouderklopjes en complimenten van de Suikermama’s en je mede-zwangere diabetica’s!
  • Minimale afname is twee maanden (na twee maanden maandelijks opzegbaar)
Erkenning

Wij bieden jou een online community waarin je safe en sound álles rondom je zwangerschap met t1d kwijt kunt. En dat allemaal in een groep vrouwen die écht weten hoe jij je voelt!

Herkenning

Deel je hoge bloedsuikerwaardes, je gynaecoloog-frustraties maar ook je mooie momenten (goede echo’s, je eerste outfit voor je mini en je gender-reveal) met je mede-zwangere t1d’ers!

Verbinding

Wij brengen jou, als Suikermama-to-be,  in verbinding met andere zwangere diabetica’s om jouw zwangerschap, een stuk gezelliger te maken!

De meest gestelde vragen:

Voor wie is Suikermama’s United geschikt?

De deuren van de online community staan wagenwijd open voor zwangere vrouwen met type 1 diabetes. Of je nu net weet dat je zwanger bent en wel wat info kunt gebruiken of dat je in het tweede of derde trimester van je zwangerschap zit? Maakt niet uit! Je bent welkom! De enige échte vereiste is TYPE 1 DIABETES! 😉 

Wanneer starten jullie precies met deze editie van Suikermama’s United?

Vanaf nu is instromen op ieder moment mogelijk. Op 16 juni zijn we gestart we met een lanceringsfeestje! Een feestelijke online meet-up/borrel waar we elkaar, op een laagdrempelige manier, gaan leren kennen! 

Hoeveel kost het lidmaatschap precies?

De zomereditie van Suikermama’s United heeft een speciale zomerse prijs en kost 22,95 per maand (maandelijks opzegbaar ná twee maanden lidmaatschap).

LET OP Suikermama’s-to-be: Een baby-uitzet kost al genoeg dus de eerste vijf aanmeldingen krijgen de eerste maand GRATIS! Wees er snel bij!

Is er een agenda beschikbaar met data waarop de online activiteiten staan ingepland?

Ja zeker! De Suikermama’s hebben al een hele leuke planning gemaakt. Zodra je je aanmeldt krijg je alle ins- en outs te horen. Reken in ieder geval op een tweewekelijkse check-in met elkaar en eens in de twee weken een Q&A met experts of een Babyborrel! Lekker veel gezellige digitale contactmomenten dus! #zinin