suikermama Kirsti

Vol creatieve ideeën, verbinder met een luisterend oor. Twee zwangerschappen als
t1d diabetica met als resultaat:
Jonatan (’18) en Julius (’20).

Onze missie

Wij geloven dat er veel te winnen valt bij een positieve instelling tijdens de zwangerschap van een zwangere diabetica. Niet alleen qua suikers, maar juist ook qua mind!

suikermama Bea

Doorzetter, gezelligheidsdier, vol enthousiasme. Twintig jaar aan diabetes ervaring (vol highs en lows) en sinds 2020 trotse Suikermama van Amelle.

”Onze missie? Wij maken de  belevingswereld rondom  diabetes type 1 en zwanger worden zwanger  zijn en juist ook ná de geboorte een stuk positiever !”
                                    
    – Bea & Kirsti

Doorzetter vol  enthousiasme

Bea is al ruim 20 jaar diabetica en heeft in al die jaren heel veel ervaring opgedaan als het gaat om de spreekwoordelijke diabetes-highs & lows.

Van een eetstoornis, naar medisch psychologen, lifestylecoaches en uiteindelijk naar een gezonde en energieke levensstijl waar voeding, beweging en vooral veel gezelligheid binnen haar gezin, familie en vrienden centraal staan. En dat allemaal in combinatie met prima bloedsuikers en een kerngezonde dochter! Dát gun ik iedere diabeet! 

Een luisterend oor en ‘can-do’

Kirsti heeft twee zwangerschappen met type 1 diabetes ‘doorlopen’  en twee gezonde jongetjes op de wereld gezet.

Ze geeft je graag advies over zwanger zijn met een peuter aan je ‘rokken’ in combinatie met type 1 diabetes. Maar ook als je al wat langer bezig bent om zwanger te worden is ze er voor jou – ze weet precies hoe dat voelt!