erkenning

Eindelijk een community waar je je ervaring rondom je zwangerschap kunt delen met vrouwen die met écht weten hoe jij je voelt!

herkenning

Hoe fijn is het als je met een groepje gezellige vrouwen die, net als jij type 1 diabeet zijn, je zwangerschapsbeleving kunt delen.

verbinding

Wij brengen Suikermama’s in spé online bij elkaar om zo de wereld rondom diabetes type 1 en zwangerschap nóg positiever te maken!

Suikermama’s united

Online community voor zwangere vrouwen met type 1 diabetes

Hormonale check-ins

Deel, tijdens onze online check-ins hoe het met je gaat. Vraag tips aan je mede-preggo’s en ga er weer met een glimlach en vol zelfvertrouwen tegenaan!

Babyborrels

De Suikermama’s organiseren online babyborrels om alle babytrends, babygadgets en opvoedboeken te bespreken! Het gaat niet alleen om t1d!

Community

Heb je snel een vraag of tip nodig? Of wil je het van de daken schreeuwen van geluk? Deel het dan in onze veilige online community!

ervaringsverhalen

Wat moet er in je bevalkoffer? Wie regelt je suikers tijdens de bevalling? Borst- of flesvoeding? Wij regelen online Q&A’s zodat jij je keuze kunt maken!

Wat kost een clubkaart voor Suikermama’s United?

Heb jij in je omgeving iemand waar je mee kunt delen hoe vervelend het is als je, naast die 20 nachtelijke toiletbezoekjes, ook nog eens drie keer een hoog/laag-alarm om je oren krijgt. (‘Hoe bedoel je: ‘geniet nog even van je nachtrust?’)

En is er iemand in je omgeving die begrijpt hoe frustrerend het is om urenlang een waarde van 12 of hoger op je scherm te zien staan, terwijl jij zó je best doet! Kortom…YOU NEED US!

Met begrip, herkenning en positiviteit die bijzondere tijd door! Dat is waar de Suikermama’s voor staan en het is onze missie om jou, met de grootst mogelijke glimlach en een trotse buik je zwangerschap door te zien paraderen! Op naar een gezonde ‘Suikerbaby’ samen met gelijkgestemde-t1d-vrouwen! Go! Go! Go!

44 .95

per maand

  • Online community – membership
  • Maandelijkse online babyborrels
  • Wekelijkse online check-in
  • Elk moment van de dag je vragen en twijfels delen in de besloten community
  • Live Q&A sessies waarin iedereen mee kan sparren over specifieke onderwerpen
  • Een veilige omgeving waar je je zorgen en onzekerheden kwijt kunt
  • Een onmisbaar schouderklopje, hormonaal geklets en positiviteit!Wat misten de Suikermama’s in hun zwangerschap?

Ik ging van ziekenhuisafspraak naar ziekenhuisafspraak. Oogarts, gynaecoloog, klinisch verloskundige, diabetesverpleegkundige, internist. Terwijl ik mij nog nooit zo goed gevoeld had, kwam ik vaker in het ziekenhuis dan ooit. Ik miste gezelligheid met lotgenootjes, verhalen van ervaringsdeskundigen en ook gewoon tips…wat te doen met eten in het derde trimester? Hoe doen jullie dat met de bloedsuikers tijdens de bevalling? Dit soort vragen hoefde ik in mijn hypno-birthing-groepje niet te stellen. Zij wisten niets van een medische zwangerschap. Kortom; tijd om daar verandering in te brengen!”

Suikermama Bea 

met dochter Amelle

Bij beide zwangerschappen heb ik vaak het gevoel gehad dat ik het allemaal in m’n eentje moest uitzoeken. Van mijn DVK kreeg ik fantastische begeleiding voor m’n suikerwaardes, maar voor een ervaringsverhaal kon ik bij haar niet aankloppen. Mondjesmaat vond ik op internet één en ander, maar daarbij zaten weinig Nederlandse diabetica’s en hun verhaal. Ik had graag deel uitgemaakt van een groep vrouwen die in hetzelfde schuitje zaten en mijn diabetes-gerelateerde zorgen deelden  Er is ruimte voor de emotionele begeleiding van zwangere vrouwen met type 1 diabetes, en samen met Bea vul ik die graag op!”

Suikermama Kirsti

met zoons Julius (links) en Jonatan (rechts)