Cosy herfst editie van Suikermama’s United!

Tijdens de herfst starten de Suikermama’s met een nieuwe editie van Suikermama’s United.
We brengen zwangere diabetica’s met elkaar in verbinding en organiseren tweewekelijks gezellige online momenten. Daarin staat de bijzondere tijd die je doormaakt – in combinatie met je diabetes- centraal. Deel mét elkaar, leef met elkaar mee en leer van elkaar!

de eerste vijf dames die zich aanmelden…
45 22 .95

… betalen de eerste maand slechts de helft!

  • Tweewekelijkse check-in momenten: hoe gaat het met jou en je mede-zwangere diabetica’s?
  • Babyborrels: iedere maand een online babyborrel met quizzen, spelletjes en gezelligheid (het draait niet alleen maar om de bloedsuikers)
  • Heb je een vraag? Ben je ergens onzeker over? Raadpleeg je mede-zwangere diabetica’s in een veilige online omgeving
  • Elke maand live Q&A’s met experts (verloskundigen, mede-suikermama’s, doula’s en andere ervaringsdeskundigen… we luisteren hierin naar waar op dat moment behoefte is binnen de groep!)
  • Een Whatsapp groep waar je 24 uur per dag terecht kunt met je vragen en mooie echo-foto’s!
  • Minimale deelname is twee maanden (na twee maanden maandelijks opzegbaar)
Erkenning

Wij bieden jou een online community waarin je safe en sound álles rondom je zwangerschap met t1d kwijt kunt. En dat allemaal in een groep vrouwen die écht weten hoe jij je voelt!

Herkenning

Deel je hoge bloedsuikerwaardes, je gynaecoloog-frustraties maar ook je mooie momenten (goede echo’s, je eerste outfit voor je mini en je gender-reveal) met je mede-zwangere t1d’ers!

Verbinding

Wij brengen jou, als Suikermama-to-be, in verbinding met andere zwangere diabetica’s om jouw zwangerschap een stuk gezelliger te maken!

vaak gestelde vragen

Voor wie is Suikermama’s United?

De deuren van de online community staan wagenwijd open voor zwangere vrouwen met type 1 diabetes. Of je nu net weet dat je zwanger bent en wel wat info kunt gebruiken of dat je in het tweede of derde trimester van je zwangerschap zit? Maakt niet uit! Je bent welkom! De enige échte vereiste is TYPE 1 DIABETES! 😉 

Wanneer starten jullie precies met deze editie van Suikermama’s United?

De sessies van de herfst editie vinden plaats op woensdagavond. De eerste zal 6 oktober plaatsvinden.

Hoeveel kost het lidmaatschap precies?

Voor de dames die zich inschrijven voor deze herfst editie en snel zijn hebben een speciale 50% off aanbieding. Voor hen is de prijs voor de eerste maand €  22,95. Iedere maand daarna geldt het reguliere tarief van € 45,-.

Iedereen die niet bij de eerste vijf inschrijvers zit, betaalt per maand gewoon het reguliere tarief van € 45,-

Is er een agenda beschikbaar met data waarop de online activiteiten staan ingepland?

Ja zeker! De Suikermama’s hebben al een hele leuke planning gemaakt. Zodra je je aanmeldt krijg je alle ins- en outs te horen. Reken in ieder geval op een tweewekelijkse check-in met elkaar en eens in de twee weken een Q&A met experts of een Babyborrel! Lekker veel gezellige digitale contactmomenten dus! #zinin